witamy w sklepie internetowym !
0

Rose-Wood Boning nóż kuchenny nóż uniwersalny i nóż do filetowania i japoński Stormy Wave VG10 Super Steel & 67 warstw stali damasceńskiej i ergonomiczny uchwyt ostrze 160 mm - B09VLDS3MQ

  • Kod produktu: B09VLDS3MQ
  • Dostępność: W magazynie
335,46zł 399,17zł
Rose-Wood Boning nóż kuchenny nóż uniwersalny i nóż do filetowania i japoński Stormy Wave VG10 Super Steel & 67 warstw stali damasceńskiej i ergonomiczny uchwyt ostrze 160 mm - B09VLDS3MQ

  • ✅ Typowy nóż uniwersalny Santoku – tłumaczy jego nazwę tak dużo jak "trzy szczeliny". Jako przynęta określa się ryby, mięso i warzywa, ponieważ kompaktowy nóż o długości ok. 17 cm idealnie nadaje się do krojenia tych trzech ważnych składników. Szerokie ostrze noża Santoku zapewnia niezwykle łatwą obsługę. Dzięki luksusowemu opakowaniu nóż kuchenny Santoku jest również mądry wybór na prezent.
  • ✅ Stal JAPANESE PREMIUM – bardzo ostry rdzeń tnący z japońskiej stali Vg10, osadzonej w 66 warstwach stali nierdzewnej. Ostrza są wyjątkowo odporne na cięcie, korozję i mają najlepszą elastyczność ostrzy. Specjalna młotkowana powierzchnia Stormy-Wave wytwarza poduszki powietrzne, które redukują opór podczas cięcia i pomagają w bardzo równomiernym cięciu. Dzięki temu żywność nie przylega do ostrza i można zwiększyć prędkość i precyzję podczas krojenia.
  • ✅ Uchwyt z różanego drewna premium: ręcznie polerowany, ergonomiczny kształt uchwytu został zaprojektowany z myślą o doskonałym sterowaniu ręcznym, ruchliwości i komforcie. Doskonała równowaga
  • ✅ Stopień twardości ostrza 61 ± 1 HRC – międzynarodowa jednostka miary twardości.
  • ✅ DELLINGER – oznacza symbiozę tradycyjnego rzemiosła, najnowocześniejszą technikę i bezwarunkową elegancję – hit dla profesjonalistów i ambitnych kucharzy hobbystów.
    • ✅ Typowy nóż uniwersalny Santoku – tłumaczy jego nazwę tak dużo jak "trzy szczeliny". Jako przynęta określa się ryby, mięso i warzywa, ponieważ kompaktowy nóż o długości ok. 17 cm idealnie nadaje się do krojenia tych trzech ważnych składników. Szerokie ostrze noża Santoku zapewnia niezwykle łatwą obsługę. Dzięki luksusowemu opakowaniu nóż kuchenny Santoku jest również mądry wybór na prezent.
    • ✅ Stal JAPANESE PREMIUM – bardzo ostry rdzeń tnący z japońskiej stali Vg10, osadzonej w 66 warstwach stali nierdzewnej. Ostrza są wyjątkowo odporne na cięcie, korozję i mają najlepszą elastyczność ostrzy. Specjalna młotkowana powierzchnia Stormy-Wave wytwarza poduszki powietrzne, które redukują opór podczas cięcia i pomagają w bardzo równomiernym cięciu. Dzięki temu żywność nie przylega do ostrza i można zwiększyć prędkość i precyzję podczas krojenia.
    • ✅ Uchwyt z różanego drewna premium: ręcznie polerowany, ergonomiczny kształt uchwytu został zaprojektowany z myślą o doskonałym sterowaniu ręcznym, ruchliwości i komforcie. Doskonała równowaga
    • ✅ Stopień twardości ostrza 61 ± 1 HRC – międzynarodowa jednostka miary twardości.
    • ✅ DELLINGER – oznacza symbiozę tradycyjnego rzemiosła, najnowocześniejszą technikę i bezwarunkową elegancję – hit dla profesjonalistów i ambitnych kucharzy hobbystów.
    Sklep na bazie agatprzemysl.pl © 2024