Ajax Login Title
CloseReturning Customer
I am a returning customer
Ajax Login Title
CloseRegister Account
If you already have an account with us, please login at the login form.
Twoje konto zostało utworzone!
Dziękujemy za rejestrację agatprzemysl.pl!
Zostaniesz powiadomiony e-mailem, gdy konto zostanie aktywowane przez właściciela sklepu.
Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub uwagi dotyczące działania tego sklepu internetowego, prosimy o kontakt z właścicielem sklepu.
Wylogowanie z konta
Zostałeś wylogowany z konta. Teraz możessz bezpieznie odejść od komputera.
Twój koszyk został zapisany, produkty w nim zawarte zostaną przywrócone po zalogowaniu się na konto.
Rose-Wood Boning nóż kuchenny nóż uniwersalny i nóż do filetowania i japoński Stormy Wave VG10 Super Steel & 67 warstw stali damasceńskiej i ergonomiczny uchwyt ostrze 160 mm - B09VLDS3MQ
- Kod produktu: B09VLDS3MQ
- Dostępność: W magazynie
- ✅ Typowy nóż uniwersalny Santoku – tłumaczy jego nazwę tak dużo jak "trzy szczeliny". Jako przynęta określa się ryby, mięso i warzywa, ponieważ kompaktowy nóż o długości ok. 17 cm idealnie nadaje się do krojenia tych trzech ważnych składników. Szerokie ostrze noża Santoku zapewnia niezwykle łatwą obsługę. Dzięki luksusowemu opakowaniu nóż kuchenny Santoku jest również mądry wybór na prezent.
- ✅ Stal JAPANESE PREMIUM – bardzo ostry rdzeń tnący z japońskiej stali Vg10, osadzonej w 66 warstwach stali nierdzewnej. Ostrza są wyjątkowo odporne na cięcie, korozję i mają najlepszą elastyczność ostrzy. Specjalna młotkowana powierzchnia Stormy-Wave wytwarza poduszki powietrzne, które redukują opór podczas cięcia i pomagają w bardzo równomiernym cięciu. Dzięki temu żywność nie przylega do ostrza i można zwiększyć prędkość i precyzję podczas krojenia.
- ✅ Uchwyt z różanego drewna premium: ręcznie polerowany, ergonomiczny kształt uchwytu został zaprojektowany z myślą o doskonałym sterowaniu ręcznym, ruchliwości i komforcie. Doskonała równowaga
- ✅ Stopień twardości ostrza 61 ± 1 HRC – międzynarodowa jednostka miary twardości.
- ✅ DELLINGER – oznacza symbiozę tradycyjnego rzemiosła, najnowocześniejszą technikę i bezwarunkową elegancję – hit dla profesjonalistów i ambitnych kucharzy hobbystów.